Fantastisk oppmøte på årsmøte og informasjon om Frivillighetsåret 2022

Spydeberg Frivilligsentral arrangerte årsmøte og informasjonsmøte angående Frivillighetsåret 2022. Det deltok over 40 entusiastiske personer.



Årsmøte i Spydeberg Frivilligsentral

Torsdag den 3. mars arrangerte Spydeberg Frivilligsentral en fin kveld i Spydebergstua.

Først ble det avholdt årsmøte der vi gikk igjennom hva som har skjedd i 2021, og det var jaggu et begivenhetsrikt år til tross for pandemien. Tilsammen har det blitt bidratt med nesten 3000 timer frivillig i regi av Spydeberg Frivilligsenral, dvs omlag 3 årsverk.

Vi ønsker Nina Haaland velkommen som nytt medlem i styret. De andre medlemmene som var på valg ble gjenvalgt. Styret får da følgende sammensetning:

Jan Gander, leder

Nina Haaland, nestleder

John Hesselberg

Thore Skollingsberg

Gro Rognlien

1. Vara, Per-Jarle Hestnes

2. Vara, Renate Olsen

3. Vara, Torgeir Ruud

Sigmund Lerheim er kommunens representant i styret

Lansering av Frivillighetsåret 2022

Etter årsmøte var det åpent møte med over 40 deltagere der vi lanserte Trivselsteamet. Dette er en fellesbetegnelse for alle aktivitetene vi har rettet mot barn og unge. Banken som den største bidragsyter klippet snora, og de frivillige i teamet fikk jakker og vester som de skal bruke når de er ute på oppdrag.

Vi fikk også presentert den digitale lekeplassen som skal etableres utenfor Frivilligsentralen og sykkelturen med rickshaw som går fra Nordkapp til Arendalsuka. 


I tillegg snakket vi om Spydebergdagen som skal være den 21. mai. Dette er en dag hvor vi inviterer frivilligheten til å vise seg frem i Spydeberg sentrum. Alle er invitert til å være med.

Vi avsluttet med marsipankake og feiret at Frivillighetsåret 2022 er i gang. 





2024 © Spydeberg Frivilligsentral